Pulpe cu masline

de Maria68 in Pui, 29 Apr 2013 | 4437 vizualizari

 

Un adevarat rasfat cu pui !

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 4 linguri boia dulce
  • 200 g masline umplute cu gogosari
  • o lingurita ienibahar
  • o lamaie
  • un ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu masline:

Se macina ienibaharul si se amesteca cu boia, sare si piper.
Carnea bine spalata, curatata si uscata se unge cu ulei, peste care se pune cu mana amestecul de boia, si ienibahar.
Se aseaza carnea intr-un vas de yena, se pun maslinele si ardeiul rosu taiat bastonase pe lung. Se adauga si lamaia si se toarna in vas cca 100 ml apa. 

Se da la cuptor pentru 30 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]