Pulpe cu "acordeoane"

de Sidy in Pui, 27 Apr 2010 | 4179 vizualizari

 

Pentru ca m-am saturat de clasicele pulpe cu cartofi la cuptor , m-am gandit sa fac altceva....
Si uite ce a iesit !

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare
  • 8 cartofi mai mari usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu "acordeoane":

Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait.
Pulpele spalate si curatate se cresteaza si se ung cu acest bait apoi se scufunda in el si se da la rece pentru 3-4 ore.
Cartofii se curata si se cresteaza avand grija sa nu-i taiem pina jos.In despartituri introducem feliute de usturoi.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam pulpele si cartofii dati cu sare si deasupra fiecaruia stropim cu putin ulei.
Cuptorul este incalzit dinainte la 180 grade si dam tava la cuptor pina cand carnea si cartofii sunt bine patrunsi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu "acordeoane"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

27.04.2010, 11:10

Excelent arata !!!

silvi0ara 1

27.04.2010, 11:12

Foarte bune.Si arata tare bine in farfurie.

dicarmencitta1957 1

21.05.2010, 10:42

O bunatate,5 furculite si de la mine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor