Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor

de aziz in Pui, 4 Ian 2011 | 16557 vizualizari

 

vai nici nu va inchipuiti ce bunatate...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa mare si jumatate de piept de pui
  • umplutura:citiva ficatei ,pipote si inimioare,2-3 linguri orez ,o ceapa ,usturoi,patrunjel verde,curcum,sare piper.
  • o cana mare orez Basmati
  • o mina stafide(eu nu am avut acum)
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • curcum
  • sare piper
  • curry
  • scortisoara jumatate de lingura
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor:

pregatim umplutura mai intii taiem si calim ceapa in putin ulei adaugam pipotele si inimioarele taiate marunt adaugam condimentele si o cana de apa ,cind au fiert bine adaugam si ficatelul si orezul. Mai adaugam apa si lasam sa mai dea 2-3 clocote.

Pregatim pieptul si pulpa pt umplut si anume facem un buzunar in mijlocul pieptului la fel si in picior. Umplem cu amestecul de pipote si ficatel. Piciorul il umplem si sub piele este destul loc si prindem cu scobitori.

Orezul: calim ceapa cu morcovul si usturoiul punem in vasul in care vom pune la cuptor impreuna cu orezul stafidele si condimentele. Asezam pieptul si piciorul in mijloc adaugam 2 cani cu apa fierbinte. Se infasoara tava in folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora. Prima jumatate de ora 250 grade apoi 180. Nu se deschide tava deloc. La sfirsit luam folia si dam la grill inca 5-8 minute pt a rumeni carnita.

TIPS-URI

1

nu este nevoie sa inmuiati stafidele se vor umfla considerabil in supa calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:02

arata f bine!

aziz 1

05.01.2011, 15:55

diva

kamy 1

05.01.2011, 19:06

carnea e pui imi place orezul imi place buuuna mancarica 5f ...da ce orez ai folosit???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]