Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 8636 vizualizari

 

Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpă de viţel
  • Morcovi
  • Ţelina radacina
  • Ceapa
  • Patrunjel radacina
  • Usturoi
  • Roşii cherry
  • 100 ml suc de roşii
  • Rozmarin verde
  • Sare,piper
  • Ulei
  • 1 bucata hârtie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor:

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.

Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.

Deasupra am pus bucata de carne.

Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.

Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.

Dupa o ora,am întors carnea.

Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sote de viţel (reteta Turul Frantei Eurosport)