Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor

de T I M E A in Porc, 13 Ian 2013 | 4253 vizualizari

 

O mancare ce imi place sa o gatesc duminica sau in zile de sarbatoare, chiar daca pare atat de clasica, banala si comuna :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 400 gr carnati proaspeti de casa
  • 12 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • chili
  • oregano
  • cimbru
  • cateva linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor:

Portionam carnea si carnatii si ii asezam in tava unsa cu putin ulei de masline.

Curatam si spalam bine legumele.

Ceapa o taiem in 4-6, morcovii in bucati de 2-3 cm iar cartofii ii taiem in doua.

Asezam legumele in tava pe langa carne si carnati.

Usturoiul curatat si taiat in doua il asezam peste bucatile de carne.

Presaram sare, piper, chili, oregano si cimbru peste toate, acoperim cu o folie de Al si dam la cuptorul preincalzit la 180-190 grade timp de aprox 35-40 min.

Dupa 40 min indepartam folia si lasam carnea si cartofii sa se rumenasca usor.

Servim cald cu muraturi. Eu am servit cu varza acra si a fost o masa pe cinste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si carnati cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute coapte pe pat de salata verde