Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai

de Ancutsa in Porc, 10 Mar 2019 | 2686 vizualizari

 

Pulpă de porc la grătar cu cartofi noi, evantai

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pulpă de porc;
  • 8 cartofi noi;
  • Ulei;
  • 100 g unt;
  • Condimente: sare și cimbru;
  • Câteva felii de șuncă țărănească,
  • Cașcaval ras după gust;
  • O varză mică,
  • O legătură ridichi roșii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai:

 

Se ung feliile de porc cu puțin ulei, se presară mirodenii și se pregătește pe grătar.

Se spală bine cartofii, se fierb în coajă, dar nu se fierb prea mult, astfel încât să nu se fărâme, ci să rămână ușor tari. Se scot pe o tavă, se lasă un pic la răcit și se feliază, dar nu până la capăt. Folosind cartofi noi, nu i-am decojit.

Se așază cartofii într-o tavă unsă cu puțin ulei. Se îndeasă printre feliile fiecărui cartof bucățele de unt și fâșii subțiri de șuncă țărănească. Se acoperă cu cașcaval ras, mai mult sau mai puțin, după gustul fiecăruia. Se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până se rumenesc bine.

Se curăță și se spală ridichile. Varza se dă pe răzătoare și se asezonează după plac.

Se servește alături de salată de varză albă, decorată cu felii de ridichi roșii.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 40 min

Timp de gătire: 35 min

Poftă Bună!

Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/pulpa-de-porc-la-gratar-cu-cartofi-noi.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci