Pulpa de porc cu sos

de ella 87 in Porc, 23 Mar 2017 | 2960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 200 g rosii cuburi cutie
  • 100 ml vin
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos:

Am luat si am feliat bucata de carnita, felii de aproximativ 1 cm, le-am rumenit intr-o tigaie, cat sa le schimb culoarea, dupa aceea le-am scos pe o farfurie.

Tocam ceapa solzisori, o calim in uleiul ramas de la friptura (sa nu fie mult ulei), punem si rosiile, cimbru, vin, sare piper, lasam sa se formeze un sos, amestecam, dupa aceea punem feliile de friptura, lasam sa se inabuse, acoperim cratita. Verificam friptura, dupa cca. 25 minute, lasat la foc mic, e gata. Yamiii!

Am servit cu un orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean