Puisori dulci

de Corinuta in Dulciuri, 19 Apr 2011 | 5536 vizualizari

 

....si dragutzi, zic eu.

 

INGREDIENTE

Ptr 10 bucati:

  • 200 g biscuiti Petit Beurre
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 6 linguri apa
  • 25 g ciocolata neagra
  • 25 g nuca de cocos galbena
  • 30 piscoturi rotunde
  • creion decor rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori dulci:

Se pun la fiert apa cu zaharul si untul. Se lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc si se amesteca cu biscuitii faramitati(eu i-am bagat in blender:) si se formeaza bilute mai marisoare. Se dau prin nuca de cocos si se pun in frigider.

Se topeste ciocolata, se lipesc 20 de piscoturi, celelalte se taie in doua pentru ca vor forma aripile. In mijlocul bilutelor se taie un sant cu un cutit unde vom lipi capul puiutilor cu putina ciocolata. Pe fiecare ''aripa'' se pune in mijloc putina ciocolata si se lipesc pe lateralul bilutelor. 

Cu ajutorul unei scobitori si cu putina ciocolata se ''deseneaza'' ochii puiutilor, apoi cu un creion pentru decor se face o creasta si un cioculet.

Cine se incumeta sa pofteasca sa-i manance! :)) Eu i-am pus in frigider, n-am papat deloc :D

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti cu crema de vanilie