Pui umplut

de gaby_gabytza in Pui, 12 Apr 2013 | 8007 vizualizari

 

by bitza>:D

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • marinata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura boia de ardei iute
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • umplutura
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Prima data incepem sa separam pielea de carne (de pe piept). Din piept am facut snitele. Spalam puiul si il lasam deopoarte.

Intr-o tigaie calim ceapa putin dupa care adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul si lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam orezul spalat in cateva ape si apa. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana este gata orezul. La final adaugam pasta de tomate si condimente dupa gust. Lasam sa se raceasca

Umplem puiul cu amestecul de orez si il coasem cu ata

Marinata-amestecam bine toate ingredientele si ungem puiul bine

Asezam puiul in tava tapetata cu hartie de copt. Adaugam putin ulei si dam la cuptor pana se rumeneste frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 21:16

ms raluca

Sim0na 1

15.04.2013, 13:33

bun, bun

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 22:34

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]