Pui Stroganoff

de Miha in Pui, 6 Feb 2010 | 8840 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 150 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 150 ml frisca lichida
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit intr-o tigaie incapatoare, in 2-3 linguri ulei de masline. Cand s-a inmuiat se adauga pieptul de pui si se inabusa cateva minute. Adaugam vinul si lasam la fiert pana tot lichidul scade pana la jumatate.

Adaugam frisca si mustarul. Potrivim gustul de sare si piper.

La final adaugam smantana, omogenizam si fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul.

Se serveste cu garnitura de legume, cu paste sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]