Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza

de CookieMonster in Pui, 25 Mar 2013 | 3364 vizualizari

 

Cu gandul la puiul pe care l-a pregatit atat de frumos Miha

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 4 cani sos de rosii
  • 6 cepe
  • 100 g branza vaci
  • 50 g branza topita
  • 1 lingurita de sare
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita de marar uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza:

1. Puiul se taie ( eu am folosit pulpele, aripioarele si pieptul de pui dezosat), se spala bine si se usuca pe un prosop absorbant.

2. Ceapa se curata, se unge bine cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent impreuna cu o cana de sos de rosii.

3. Puiul se aseaza intr-un vas termorezistent, se adauga sarea, boia si putin ulei de masline. Se unge bine pe toate partile. Se adauga 3 cani de sos de rosii.

4. Atat ceapa cat si puiul se dau la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 1 ora 30.

Bulete de branza

1. Branza de vaci se amesteca cu branza topita si mararul uscat. Cand amestecul este omogen se formeaza buletrurile de baranza.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din sosul de la pui am facut si un mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui si ceapa la cuptor in sos rosii si bulete de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]