Pui Shanghai

de Constelatialeu in Pui, 13 Mar 2016 | 20293 vizualizari

 

Sau ce mai mananca Leone la facultate....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura de sos de soia
  • sare
  • 4 oua mici
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider pana a doua zi.

A doua zi le pregatim. Intr-un castron sparcem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, un pic de sare si piper si amestecam bine, apoi cernem faina amestecata cu amidonul.tavalim bucatelele de pui prin faina, scuturam surplusul apoi le punem in castronul cu amestecum de mai sus.

Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei si apoi asezam bucatele de pui, le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.

Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:31

anca_rm 1

15.03.2016, 09:12

fain puiul asta

mihaelar63 1

15.03.2016, 23:38

Chiar ca-mi place puiul asta . Trebuie sa execut si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]