Pui pe sticla la cuptor cu bere

de COSTEO in Pui, 1 Apr 2013 | 32860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui -2kg
  • bere
  • 5 catei usturoi
  • 1 ardel rosu
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla la cuptor cu bere:

Puiul se spala bine si se pune intr -un bol plin cu bere si usturoi pisat.

Trebuie sa fie crestat .

Se lasa la frigider 12 ore.

Se baga puiul pe o sticla de jumate de litru de bere care se umple cu apa

In crestaturile facute se pun bucati de usturoi si ardel.

Se face un sos din putina bere, sare ,piper ,rozmarin ,cimbru,si putin ulei si se unge puiul bine cu o pensula.

Puiul se pune intr-o tava in picioare stand pe sticla pe care este introdus

In tava se pune apa, 1cana, si se introduce la cuptor la 180 de grade  pt 115 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

COSTEO 1

03.04.2013, 17:09

da asa este ,dar daca este un pui de tara este si mai bunnnn

cristeena20 1

03.04.2013, 17:15

stiu..ca eu de obicei d ecasa folosesc, dar nu il pot pune in picioare ca e prea mare si nu incape in cuptor.

COSTEO 1

03.04.2013, 17:44

trebuie sa-l pui pe ultimul nivel de la cuptor si sa mai tai din gat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tava cu pilaf