Pui marocan

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 5903 vizualizari

 

Recipe by Alis.

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 lamaie
  • cartofi
  • masline
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • delikat,piper,sare
  • 1 lingura miere.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marocan:

-Se taie lamaia felii.
-In uleiul incins se pun toate ingredientele in afara de cartofi.
-Se lasa cateva minute, apoi se adauga apa.
-Se pune apoi totul in tava, se adauga si cartofii cubulete, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit.
-Cand e aproape gata, se da folia si se lasa sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marocan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata