Pui la tigaie cu sos

de -tony- in Pui, 8 Iul 2013 | 4585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui portionat
  • 1,5 kg rosii foarte coapte
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • 4 catei usturoi
  • 1 cub knorr
  • sare
  • piper
  • 3 frunze busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tigaie cu sos:

Legumele se spala .Rosiile le curatam de coaja.

In robotul de bucatarie,punem rosiile,dovlecelul taiat cuburi,ardeiul.Se formeaza un sos.

Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnea pe ambele parti cu usturoiul curatat.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam.

Adaugam peste carne sosul de legume,knorr-ul,potrivim de sare si piper si dam la foc mic pina ce scade sosul.Aproape de final adaugam busuiocul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tigaie cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]