Pui la tava (capac)

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2020 | 2627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cateva frunze de rozmarin
  • 2 frunze de menta
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 catei usturoi
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tava (capac):

Eu am folosit o gaina de tara asa ca am fiert-o putin inainte pentru ca nu stiam cat de batrana era.

Intr-un bol amestecam uleiul cu condimente dupa gust.usturoiul zdrobit sau dat prin razatoare.

Masam carnea cu condimente si le asezam in tava unsa cu unt(nu am o oala cu capac care sa intre in cuptor asa ca am improvizat)

Cat s-a incalzit cuptorul am incalzit 2 l de apa am adaugat intr- o tava(la dimensiunile tava care am asezat carnea sau un pic mai mica)

Am dat tava cu apa la cuptor deasupra am asezat tava cu carne si am lasat la cuptor cca 50 min la 190 C

Dupa 30 min am intors carnea pentru a se rumeni frumos ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava (capac)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]