Pui in crusta crocanta de mustar

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 16 Apr 2010 | 5919 vizualizari

 

by oana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cubulete de unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g pesmet
  • patrunjel proaspat tocat fin
  • 1 lingurita maioneza
  •  2 lingurite smanatana
  • o lingurita cu varf de mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta crocanta de mustar:

ungem o tava termorezistenta cu unt si asezam in ea pulpele de pui spalate si uscate.si condimentate dupa gust

punem  tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea intervalului.

Intre timp tocam ceapa si usturoiul marunt.

topim  untul intr-o tigaie, apoi punem ceapa si usturoiul si le calim 5 minute.

dupa care punem pesmetul si patrunjelul, amestecam si le mai lasam 2 minute pe foc.

 amestecam maioneza, smantana si mustarul si le dam deoparte.

scoatem pulpele, le ungem cu sosul de maioneza, smantana si mustar, apoi se presara peste ele pesmetul, acoperindu-le bine.

presam usor cu mana, dupa care mai dam inca 5 min la cuptor, pana se reumenste usor.

se serveste cu garnitura de conopida sau broccoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta crocanta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi