Pui cu sos worcester

de dantes in Pui, 21 Mai 2021 | 5093 vizualizari

 

O mancare gustoasa usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui 2 buc
  • Ardei gras rosu 1 buc
  • Ardei gras galben 1 buc
  • Sos worcester 100 ml.
  • Unt 50 gr.
  • Smantana 1 lingura
  • Lamaie 1 buc
  • Patrunjel verde 1 legatura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos worcester:

Pieptul de pui se taie in fasii subtiri si se pun intr-un vas si se amesteca bine cu  60-70 mi.din sosul worcester.

 Intr-o tigaie se pune untul la topit si apoi se adauga fasiile de pui care se prajesc cateva minute pe fiecare parte. Cand s-au prajit se scot intr-un vas.

Ardeii grasi se taie in fasii subtiri.

In sosul ramas in tigaie dupa prajirea bucatilor de carne se pune ardeiul si se amesteca. Dupa cateva minute se toarna peste ardei sos-ul worcester ramas, o lingura de smantana, suc-ul de la jumatate de lamaie, verdeata tocata si o ceasca de apa, amestecandu-se incontinuu pentru a nu se prinde.

 Dupa ce s-a calit ardeiul si sosul s-a omogenizat se opreste focul si se adauga bucatile de piept de pui prajite si se amesteca bine.

Se serveste cu garnitura preferata,piure de cartofi,orez sau cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos worcester" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

26.05.2021, 13:43

Perfectpe placul; meu !!! Inca nu am folosit sosul Worchester la pui -urmeaza

Rahela Velicu 1

01.06.2021, 20:25

RuxyRux 1

10.06.2021, 21:42

Ce pofta mi-ai facut, ce reteta grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit