Pui cu rosii

de Retete cu Margareta Cismasiu in Pui, 25 Sep 2014 | 4347 vizualizari

 

Este o mancare cu iz mediteranian datorita aromelor sale.O mancare usoara si rapida,racoroasa si reconfortanta.Daca vreti s-o transformati intr-o mancare traditionala,faceti-i ,ca garnitura,mamaliguta.Merge la fel de bine cu un risotto.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui,
  • 4-5 rosii,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii:

  Pieptul de pui se taie cuburi.Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins si se adauga doi catei de usturoi zdrobiti.Se lasa un minut la foc,apoi se adauga carnea.Bucatile de pui se rumenesc fumos.Rosiile se taie felii si se pun peste carne.Se adauga usturoiul tocat si se potriveste de sare si piper.Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit.Cand carnea e facuta,se adauga busuiocul tocat marunt si se stinge focul.

Se seveste calda,garnitura ramanand la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]