Pui cu lamaie, mustar si miere

de RuxyRux in Pui, 10 Mar 2017 | 6408 vizualizari

 

O mare, dar mareee bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de miere
  • un praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie, mustar si miere:

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar.

Intr-o tigaie, punem putin ulei de masline si tragem la tigaie carnea, pe ambele parti, pana se rumeneste, se scoate pe un platou cand este gata.

Eu, dupa ce am intors carnea atunci cand s-a albit, am pus capacul si apoi l-am tinut pana la final, cand s-a rumenit friptura.

Eu nu am pus mai mult de trei patru bucati o data.

Pentru a doua tura, am spalat si curatat tigaia si am procedat din nou ca la inceput.

Eu i-am adaugat un sos delicios de frisca, lamaie si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie, mustar si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

RuxyRux 1

13.12.2017, 23:33

O reteta mai veche scumpa mea Menuca...dar cu adevarat grozava...te imbratisez si-ti doresc noapte frumoasa si linistita!

mena29 1

13.12.2017, 23:34

Noapte bună și ție, scumpa mea!

RuxyRux 1

13.12.2017, 23:48

Multumesc fata dulce si buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit