Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir

de Panacris in Pui, 25 Noi 2012 | 4654 vizualizari

 

Ceva inedit si gustos ptr familia mea!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 2 bucati medii,
  • ciuperci champignon 1 cutie mica,
  • compot de mandarine 1 cutie mica,
  • seminte de floarea soarelui crude 3 lingurite,
  • seminte de in 1 lingurita,
  • sos de soia 1 lingura,
  • sare aromata cu usturoi,
  • supa de carne, sau legume 250 ml
  • ghimbir uscat 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat,
  • unt 3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir:

Pieptul de pui se taie fasii. Se pune la incins untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne, ciupercile scurse de zeama din conserva, semintele de floarea soarelui si in. Se asezoneaza de sare, piper si ghimbir, lasandu-se sa se rumeneasca putin. Se adauga mandarinele cu zeama de la compot, sosul de soia si 250 ml supa de carne sau legume. Se lasa sa fiarba pana scade zeama mai mult de jumatate. Se serveste fierbinte cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]