Pui cu cartofi in oala romana

de Alexandra Elena in Pui, 24 Iul 2012 | 5710 vizualizari

 

O reteta usoara, sanatoasa, perfecta pentru o cina in familie!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi(cu spate)
  • ~10 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • rozmarin
  • condimente pentru carne(sare, piper, boia, condimente italienesti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi in oala romana:

Se spala carnea, se curata cartofii si se taie in cubulete mai mari, se curata ceapa si se taie in 4, se curata morcovii si ii taiem in felii mai groase pe lungime, ardeiul il taiem cubulete, mai mari. Se aseaza un strat de cartofi, cu legume printre ei, se condimenteaza, se pune un strat de carne, pe care o condimentam, punem inca un strat de cartofi cu legume, presaram rozmarin, sau alte verdeturi. Se acopera cu capacul si se baga la cuptor timp de 1:40-2h.

TIPS-URI

1

servesc aceasta mancare cu mujdei de usturoi.

2

nu adaug ulei/apa, se gateste in grasimea lasata de pui si "sucul" cartofilor

3

se poate servi cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi in oala romana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]