Pui crocant cu fulgi de porumb

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 5598 vizualizari

 

Una dintre preferatele noastre ....mai ales cand nu stiu ce sa fac ceva rapid :))).

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 punga de fulgi de porumb fortza
  • 3 oua
  • faina
  • sare, piper, pasta de ardei iute si dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant cu fulgi de porumb:

Taiem pieptul in fasii subtiri cat degetul, dupa care le spalam bine si le lasam sa se scurga. le presaram cu putina sare si piper, dupa care le amestecam bine cu pasta de ardei.

Lasam cateva ore la rece.Intre timp cele 2 oua le batem, le amestecam cu faina pana obtinem un aluat gros (mult mai gros ca la clatite), amestecam bine cu condimentele si lasam cateva minute sa se mai ingroase.

Fulgii de porumb i-am pus intr- un prosop curat de bucatarie si cu sucitorul i-am spart  marunt. Fasiile de piept se scufunda in aluatul gros din oua, dupa care se tavalesc bine in fulgii de porumb maruntiti. Se prajesc in ulei incins  la foc mediu pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc calde cu diferite sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai