Pui ca la mama acasa

de azyrra in Pui, 27 Ian 2012 | 4353 vizualizari

 

Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa imi iasa asa de bun.... merita sa incercati fetelor....

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciocanele pui
  • 1 plic condiment pentru pui de la Galeo
  • o caciulie de usturoi (medie)
  • 100ml vin alb sec
  • 100ml apa
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui ca la mama acasa:

Se pun condimentele, uleiul, usturoiul pisat, vinul si apa peste ciocanelele de pui, se amesteca si se lasa intr-un vas acoperit cu ceolofan, bagate la frigider pentru 2 ore. Se scot dupa acest timp din frigider si se pun apoi intr-o tava puiul impreuna cu tot amestecul, se acopera cu folie de aluminiu (gauriti folia de aluminiul cu o scobitoare) si il dati la cuptoul preincalzit timp de o ora. Cand timpul s-a scurs scoateti tava, dati folia de aluminiu deoparte si mai lasati in cuptor timp de 15/30 de minute, in functie de cuptorul fiecareia, la foc mic, timp in care aveti timp sa faceti o mamaliguta "ca la mama acasa". Cand e gata puiul de tot si s-a rumenit putin scoateti tava, si serviti puiul cu mamaliguta calda si castraveti murati. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mena29 1

25.06.2012, 20:46

La multi ani!

gaby_duceag 1

25.06.2012, 23:24

La multi ani!

Bucataras 1

06.08.2012, 22:55

immm, cred ca-i delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi