Prãjiturã Veronica

de Adi75 in Prajituri, 29 Apr 2014 | 5499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ouã
  • 250 g migdale
  • 250 g ciocolata menaj
  • 250 g zahar
  • 150 g unt
  • o lingura de faina oo
  • o lingura cacao amara
  • un praf de sare
  • un jumatate praf de copt
  • 50 ml rum
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prãjiturã Veronica:

Se macina migdalele si ciocolata fiecare separat si le punem in parte . Punem in robot : zaharul , ouale , untul , sarea , faina si cacaoa , amestecam bine pentru un minut . Apoi adaugam migdalele si ciocolata deja macinate , punem si romul si praful de copt si mai amestecam inca 2 minute . Vom obtine o compozitie destul de moale , pe care o punem in tava ( 33-36 cm ) tapetata cu unt si faina .

Se coace 40 minute la o temperatura de 160 grade .

TIPS-URI

1

Migdalele pot fi înlocuite cu nucã

Daca ti-a placut reteta noastra "Prãjiturã Veronica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de vanilie si ciocolata