Prajitura Rudy

de Lau in Prajituri, 14 Noi 2011 | 5318 vizualizari

 

by rocsi, ii multumesc, a fost delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri caco
  • 400 g faina
  • CREMA
  • 500 g branza de vaci prospata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 2 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rudy:

Amestecam faina cu cacao, praful de copt si zaharul vanilat.

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul. Galbenusul de ou il incorporam usor dupa care adaugam faina, esenta si amestecam bine toate ingredientele. Impartim coca in 2 bile le invelim in folie alimentara si dam la congelator cat pregatim crema.

CREMA-batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam galbenusurile, apoi zaharul si mixam pana ce se topeste. Adaugam zaharul vanilat, esenta, iar la urma branza. Mixam pana obtinem o crema.

Ungem o tava cu unt si tapetam cu hartie de copt. Luam o bila si dam prin razatoare dupa care imprastiem carlionti in tava, adaugam crema de branza, nivelam, dupa care radem si a 2 bila si imprastiem peste branza. Dam la cuptorul incalzit cca 40 minute la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si visine