Prajitura martisor

de maria_claudia in Prajituri, 1 Mar 2011 | 6465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • 2 linguri ulei.
  • Ptr crema:
  • un plic puding cu gust caramel,
  • 4-5linguri zahar,
  • 500ml lapte,
  • un galbenus,
  • 2 linguri unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura martisor:

Albusurile se mixeaza spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul si faina amectecand usor de jos in sus.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins ptr 30-35minute.

Pregatim praful de puding urmand instructiunile de pe plic,cand este gata se adauga galbenusul si untul amestecand energic.Blatul racit se taie in doua si se umple cu crema calduta apoi se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura martisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]