Prajitura cu piscoturi si visine

de Constelatialeu in Prajituri, 3 Ian 2014 | 11031 vizualizari

 

Simplu si gustos,chiar daca aspectul e ''flendurit''cum a zis Gaby,daca nu ma insel.Uneori imi plac astea flendurite,care nu arata ca de cofetarie......E o prajitura cu ce am gasit prin perimetrul bucatariei mele.....

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic Creme Ole ciocolata
  • 300 g visine + 4 linguri zahar
  • sos de ciocolata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi si visine:

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul le mixam sa se topeasca zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Apoi incorporam plicul creme ole si la final adaugam albusurile ,amestecand de jos in sus cu miscari incete.

Imbracam tava cu hartie de copt-20/30 cm-asezam in tava cele 12 piscoturi,printre piscoturi punem visinele amestecate cu zaharul iar peste ele turnam compozitia de mai sus.Se da tava la cuptorul preincalzit,e gata cand trece testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se rastoarna pe o tava,partea de jos va deveni partea de sus,se stropeste cu sos de ciocolata ,se lasa la racit apoi se portioneaza in asa fel incat piscotul sa fie taiat pe jumatate.

TIPS-URI

1

visinele le dezghetam de seara ,sa se scurga bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]