Prajitura cu foi de napolitana

de Lau in Prajituri, 24 Mar 2011 | 11529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi napolitana
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 100 g cacao
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca
  • 1 pachet unt
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Se fierbe laptele cu 100 g zahar si cacaoua, pana se topeste zaharul. Batem bine ouale cu untul si restul de zahar il punem la baie marine si amestecam pana se ingroasa. Amestecam cu laptele, adaugam nuca si esenta, omogenizam bine.

compozitia o turnam peste foi in strat subtire. Se aseaza o greutate deasupra si se lasa cateva ore, dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

24.03.2011, 21:14

rocsi

Cris2711 1

24.03.2011, 22:15

si cat de mult imi place ce ai pregatit

LUK 1

25.03.2011, 10:55

am papat si eu de la soacra mea..delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]