Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco

de babi5 in Prajituri, 2 Oct 2013 | 4192 vizualizari

 

Am sa dau reteta originala, eu am dublat cantitatea fiindca tava mea este mare. Deci trebuie o tava mica. Este un deliciu :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 9 linguri de faina
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 2 zahar vaniliat
  • 1/2 praf de copt
  • 350 gr brinza dulce
  • 150 gr ceva fin de la delaco
  • 30 gr zahar praf cu aroma de vanilie
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco:

Intr-un castron spargem 2 oua, adaugam 9 linguri de zahar si mixam bine pina devine albicios. Adaugam si 9 linguri ulei mixand in continuare, apoi adaugam zaharul vaniliat si laptele. Mixam bine, dupa care adaugam faina amestecata bine cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie amestecand-o  cu o paleta de lemn de jos in sus pina incorporam toata faina. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt, peste care punem brinza amestecata cu 6 linguri de zahar, zaharul vaniliat, 2 galbenusuri si albusurile batute spuma. Amestecam totul bine si punem peste compozitia din tava. Introducem in cuptorul incins in prealabil la 180 grade, tinem in cuptor pina se rumeneste bine deasupra si se dezlipesc marginile de tava. Lasam la rece si pudram cu zahar praf aromat cu vanilie.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Este o prajitura delicioasa

2

Daca faceti intr-o tava mare dublati cantitatea .

3

reteta este cu 500 gr brinza dulce eu am adaugat numai 350 gr si am completat cu 150 gr ceva fin de la delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

mioritica 1

21.10.2013, 14:03

nu am vazut cata faina trebuie sau ai uitat sa scrii

babi5 1

21.10.2013, 15:03

multumesc Xandrine

babi5 1

21.10.2013, 15:06

Multumesc mioritica asa este 9 linguri de faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]