Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2013 | 5132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 100 g cascaval
  • 8 felii dovlecel
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval:

Sarati feliile de dovlecel dupa care coacetile pe gratar. 

Taiati foietajul in 8 dreptunghiuri egale.

Taiati cascavalul felii si rulati feliile de dovlecel in jurul cascavalului.

Asezati rulourile pe juamatate din dreptunghiurile de foietaj acoperiti cu cealalata parte si cu ajutorul unei furculite inchdeti marginile.

Ungeti cu ou batut si dati la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele din foietaj umplute cu dovlecei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu branza afumata