Porc thailandez cu mangetout si caju

de Anamaria Cook in Salate, 16 Apr 2014 | 6501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g ulei pentru prajit
  • 400 g muschi de porc
  • o ceapa mica
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 200 g mangetout
  • 1 chilly rosu
  • 75 g caju nesarat
  • zeama de la doua lime
  • 50 ml sos de soia
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 lingura zahar brun
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc thailandez cu mangetout si caju:

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri.    

Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste si zeama de lime, apoi turnati peste fasiile de porc si amestecati pana porcul este complet acoperit in sosul obtinut.  

Lasati porcul la marinat pentru 30 de minute apoi prajiti in cei 50 ml de ulei pentru 3-4 minute apoi adaugati mangetout-ul, caju-ul, ceapa si chili-ul tocata marunt si caliti pentru inca 2-3 minute.  

Potriviti de sare si piper. Serviti imediat.    

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc thailandez cu mangetout si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]