Popcorn caramel

de Mitinita in Dulciuri, 27 Iul 2012 | 3660 vizualizari

 

Pe siteurile straine am vazut ca popcornul caramel se face cu zahar brun,deci cand am gasit zahar brun adevarat,adica cel mai inchis la culoare si care poate fi "indesat" in recipient,m-am si apucat de facut floricele.

 

INGREDIENTE

  • popcorn gata facut (la oala sau la cuptorul cu microunde)
  • 100 gr zahar brun
  • 50 gr unt
  • zahar vanilat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popcorn caramel:

Se pune popcornul intr-o tava.

Se topeste zaharul brun intr-o craticioara ,iar cand e topit se ia de pe foc si se adauga untul si zaharul vanilat.

Se amesteca bine,apoi se toarna peste popcorn. Se scutura tava,ca sa ajunga caramel peste cat mai multe floricele.

Se introduce tava in cuptor si se tine cam 45 de minute,amestecand la fiecare sfert de ora. Astfel vor fi mai crunchy,dar daca nu aveti rabdare puteti sari peste acest pas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Popcorn caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Floricele de porumb cu caramel- Popcorn