Pleurotus pane

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2014 | 4103 vizualizari

 

Un aperitiv sanatos gustos si rapid de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci pleurotus
  • 6 oua
  • 100 gr. faina
  • 1 lingurita delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

Se spala ciupercile si se pun intr-o cratita cu apa calda , se lasa 5 minute pe foc .

Dupa ce se oparesc se pun la scurs .

Se face o coca din oua , faina ,  delikat ,sare si piper dupa gust .

Se pune uleiul la incins si ciupercile trecute prin coca se pun la prajit pana cand se rumenesc pe ambele parti .

Se servesc calde ca aperitiv .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pot servi cu smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat