Platouri de revelion

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 26390 vizualizari

 

pentru noaptea de Anul Nou am facut cateva aperitive de am dus la munca ,am fost de servici.

 

INGREDIENTE

  •  rosii
  • branza
  • salam
  • carnati de casa
  • telemea
  • sunca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri de revelion:

1. platou cu: rosii cherry umplute cu salata de vinete, barcute de ardei cu crema de branza, snitele, chiftele, rulada de curcan cu sunca si cascaval, cascaval, salam uscat, masline negre si masline verzi.

2. platou cu: carnati de casa prajit, sorici, cabanos prajit, branza telemea dulce de vaca(de la mama soacra) de casa, bilute din branza de vaca umplute cu struguri si tavalite prin marar si boia, masline negre.

3. platou cu rulouri de sunca cu crema de branza si marar, snitele, chiftele, ardei cu branza, rulada de curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri de revelion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

brunetica 1

03.01.2012, 09:15

iami, iami ce de bunatati

Bya Ralu 1

12.01.2012, 21:40

arata bine

marcela1979 1

13.01.2012, 11:02

va multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute