Placintele umplute cu branza

de SENO in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2011 | 5361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 linguri de smantana
  • o jumatate de margarina Rama
  • o cescuta de lapte
  • o bucatica de cascaval
  • o lingura de sare
  • o lingurita praf de copt sau bicarbonat
  • 1/2 kg de faina sau mai mult
  • o lingurita cu seminte de chimen
  • 1 ou pentru uns
  • branza sarata pentru umplut

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele umplute cu branza:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat,cascavalul se da pe razatoare,se pune faina si se framanta pana iese un aluat care nu se mai lipeste de mana.

Se lasa deoparte o jumatate de ora sa se odihneasca apoi se intinde foaie si se taie forme rotunde care se umplu cu branza sarata.Se lipesc bine sa nu se desfaca la copt,se intorc si se pun in tava unsa cu ulei.Se dau la cuptor aproximativ 30 de minute.Inainte de a fi gata cu 5 minute se scot si se ung cu ou.

Din acelasi aluat (mai puteti pune niste seminte de chimen) se pot face saratele care se taie bastonase si se coc la fel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

anomisana 1

27.10.2011, 10:25

O placintica vreau si eu, iar langa ea putina smantana, sa nu-mi dezmint porecla.

SENO 1

27.10.2011, 19:54

am smantana grasa,te servesc cu drag

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:23

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte groase (Langosi)