Placinta cu piept de pui

de Lau in Pui, 4 Mar 2012 | 4620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 250 g branza
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei usturoi
  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 1 linguri de zahar
  • 200 ml apa calduta
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu piept de pui:

Faina o cernem, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, sare, zahar si putina apa, amestecam dupa care framantam un aluat nelipicios. Acoperi mai lasam cca 30 min la dospit.

Carnea o taiem bucati si  o fierbem. Amestecam ouale batute cu branza si smantana, sare dupa gust, usturoiul pisat.

Intindem o foaie mai mare decat diametrul tavii in care vom coace placinta. Asezam aluatul in tava, desfacem pasta de toamate cu 2 linguri de apa si adaugam peste aluat, adaugam bucatile de carne si amestecul de ou. Tragem putin marginile peste umplutura, apoi am intins alta foaie mai mica si am pus-o deasupra, am uns cu ou si am adaugat cascaval ras deasupra. Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (13)

Lau 1

06.03.2012, 09:49

jolygina 1

06.03.2012, 16:05

interesant

MIUTA 1

06.03.2012, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci a la Jamie Oliver