Pizza de casă

de Studenta_la_cratita in Pizza, 16 Mar 2014 | 2982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 2 linguri drojdie uscată
  • 350 g făină
  • 0.5 lingurițe sare
  • 1 lingură zahăr
  • 3 linguri ulei
  • 225 ml apă
  • Umplutura
  • la alegere. Eu am pus
  • Suc de roșii
  • Oregano
  • Salam feliat subțire
  • 1 conservă ciuperci tăiate
  • cașcaval ras
  • 2 Roșii tăiate rondele
  • măsline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casă:

Blat: Se amestecă toate ingredientele, mai puțin apa. Se adaugă apa și se amestecă mai întâi cu o lingură. Se frământă cu mâinile până rezultă un aluat moale și lipicios. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă 40 minute la crescut.

După ce a crescut, se intinde în tavă și se fac găuri în aluat cu o furculiță. Se unge aluatul cu suc de roșii, se adaugă oregano, se așează feliile de salam, ciupercile și se presară cașcavalul ras. Am pus apoi felii de roșii și măsline.

Am dat la cuptor 20 de minute la foc mediu.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pernute de pizza