Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza

de trifadalia in Pizza, 11 Iul 2018 | 5269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat
  • 200 gr de faina fara gluten
  • 20 ml de lapte
  • 1 lingurita de zahar
  • 5 gr de drojdie proaspata
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • Ingrediente pentru umplutura
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 buc mozzarella
  • 150 gr de salam uscat
  • 1 conserva de porumb
  • 2 rosii
  • 1 buc ardei
  • 1 buc branza cu mucegai
  • frunze de busuioc optional
  • 1 buc branza camembert
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza:

   Pentru aluat, se amestecă laptele călduţ cu drojdia şi zahărul. Se lasă 10 minute să crească.  Într-un vas se pun făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Se obţine un aluat omogen, care se lasă la crescut o oră, la cald.  

Aluatul se întinde pe cât posibil în formă de cerc. Se transferă aluatul în tava de copt, se unge cu suc de roşii, se pun ingredientele de la umplutură şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Se aduce la masă cu frunzuliţe de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu faina fara gluten, cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

13.07.2018, 08:34

Rocsi 1

14.07.2018, 22:12

Noua ne place pizza pregatita in casa!

dantes 1

17.07.2018, 07:25

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]