Pizza

de Dea_Dea in Pizza, 27 Sep 2014 | 4443 vizualizari

 

Mai nou asa fac pizza!!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • jumatate de pachetel de drojdie proaspata
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • SOS:
  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • 200 gr sunca
  • 2 bucati de cabanos
  • 150-20 gr cotlet de porc taiat felii subtiri
  • un ardei kapia
  • 200 gr cascaval felii
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.
Taiam felii cotletul de porc si sunca, taiem felii si cabanosul, ardeiul il feliem.


ASAMBLARE:
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos, se pun ouale batute, feliile de cascaval, apoi punem cotletul de porc, feliile de cabanos, sunca si ardeiul kapia. Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 30 min.

TIPS-URI

1

Pe pizza puteti pune ce doriti , salam, ciuperci, masline...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]