Pipote de pui cu mamaliguta

de mihaelar63 in Pui, 30 Apr 2010 | 7984 vizualizari

 

am ochit pipotele in super-market , alegandu-le pe cele mai mititele , mi-era dor de asa ceva .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote pui
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia rosie dulce
  • 1 lingurita cu varf faina alba
  • 2 linguri smantana 
  • patrunjel  verde
  • faina de malai ptr . mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote de pui cu mamaliguta:

1. spalati pipotele si le curatati daca mai este necesar .

 2. intr-o cratita caliti in ulei ceapa curatata si taiata cubulete .

3. adaugati pipotele , sare , boia ,faina . amestecati si adaugati 2 cani de apa .[ cam in 20 min sunt fierte daca sunt tinere ]

4. la sfarsit adaugati smantana , piper si patrunjel verde .

5. serviti cu mamaliguta calda .

TIPS-URI

1

alegeti pipote tinere [ se pregatesc mai repede] , mie imi place fara inimi .

2

pipotele sa aiba o culoare rosu-roz , daca sunt mai inchise , prospetimea lor lasa de dorit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

30.04.2010, 12:17

multumesc de sfat Nadina , am sa caut data viitoare pipote de curcan

Sylvia 1

01.05.2010, 00:28

Ce bine arata !!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui