Pilaf din pulpe de pui

de csillag1993 in Pui, 19 Feb 2011 | 6118 vizualizari

 

Reteta rapida,si usoara!

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui calitatea I 260g
  • Morcovi 20g
  • Ceapa 30 g
  • Telina radacina 20g
  • Ulei 30ml
  • Orez 140g
  • Patrunjel verde 10g
  • Sare 6g
  • Piper boabe 2-3 g
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf din pulpe de pui:

Morcovii si telina se curata,se spala si se taie sferturi,12g de ceapa se taie sferturi iar restu' se toaca marunt,patrunjelul verde se spala si se toaca foarte fin,pulpele se spala si se flambeaza.

Pulpele de pui se fierbe in apa cu sare,se spumeaza,se adauga morcovii,ceapa taiata sferturi si telina,si se fierb...

Orezul si ceapa taiata marunt se inabusa in ulei in 30 ml de supa strecurata(de la pulpe),adaugand supa necesara fierberii orezului si piper,pulpele se aseaza peste pilaf se introduc la cuptor circa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

diaconta 1

21.02.2011, 19:26

Cata precizie,atat la cantitati cat si la aranjarea platoului

Cris2711 1

21.02.2011, 21:19

imi place

mihaelar63 1

25.02.2011, 01:55

Se vede ca ,, te stii ''
M-ai dat gata cu cantitatile , mai lipseste sa dai si caloriile ca ma lasicu gura cascata
Imi place claritatea cu care prezinti reteta .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in crusta de pesmet si susan