Pilaf cu pui

de Lorra in Pui, 2 Apr 2014 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 2 cani de orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • un ardei gras
  • putin ulei
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Pulpele se dezoseaza, se spala si se calesc in putin ulei (inabusite), cand sunt gata, se adauga legumele curate, spalate si tocate marunt.

Dupa 10 min. se pune orezul si apa cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez, apoi se adauga sare dupa gust si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf