Piftie de porc

de claudiaO in Porc, 9 Oct 2016 | 3605 vizualizari

 

Cum vine frigul, cum be zboara gandul la  o piftie delicioasa...unsa cu putin hrean ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc
  • 1 adidas maricel
  • 5-6 catei usturoi
  • Sare/piper/foi de dafin
  • Apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine piciorul de porc si rasolul si le punem in oalacu APA rece. Eu am pus oala cam trei sferturi plina. Punem sare si asteptam sa inceapa sa daca spuma. Curatam cu grija si rabdare to at a spuma , punem boabe de piper si cateva foi de dafin si lasam sa fiarba LA foc mic fara capaac pana se desprinde carnea de pe oase si zeama scade bine de tot. Cand este gata, curatam carnea de oase si o asezam in tava. Zeama ramasa  o amestecam cu usturoiul zdrobit si o vanturam bine ca sa se raceasca. Daca mai e nevoie mai adaugam sare. Cu o sits, strecuram zeama si o turnam incet pests carnea din tava. Dam LA rece pana se incheaga bine apoi putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]