Piftele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 8188 vizualizari

 

scuzat-i claritate pozelor,sunt facute cu telefonul,trebuie sa le deschideti sa le vedeti mai bine

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec (porc si vita)
  • 1 paine uscata
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina alba
  • sare dupa gust
  • condimente
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele:

Curatam usturoiul,il pisam. Intr-un lighean punem carnea, usturoiul, oul, faina, patrunjelul tocat, condimentele, painea inmuiata in apa si stoarsa bine. Amestecam bine pana se omogenizeaza, potrivim de sare.

Punem uleiul in tigaie, cand este incins facem piftelele cu mana uda, le prajim pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

painea nu o lasam in apa doar o un punem si o scoatem,o stoarcem bine

2

painea le  face mai pufoase

3

noi le-am servit cu salata de varza si mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi noi