Piersici cu bezea in sos de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 6 Apr 2014 | 2951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piersica din compot
  • 1 albus de ou
  • 20 gr zahar tos
  • 60 gr ciocolata neagra
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici cu bezea in sos de ciocolata:

Jumatatile de piersica se scurg bine de zeama din conserva.

Mixam spuma tare albusul de ou  dupa care adaugam zaharul si zeama de lamaie si mixam pana devin o spuma tare si lucioasa.

Cu ajutorul unui posh punem albus de ou pe fiecare piersica.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 8 minute.

Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca lichida.

Luam o farfurie,punem sos de ciocolata si asezam piersica.

Presaram zahar pudra si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu bezea in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]