Piept porc pentru mic dejun (rece)

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2014 | 3607 vizualizari

 

Cu siguranta majoritatea dintre noi cand auzim intrebarea: maine ce punem la pachet? ni se ridica parul in cap...cel putin asa sunt eu :).
Va recomand cu drag, in loc sa cumparati costita, kaiser plin de apa cu sare, sa va faceti acasa singuri delicatesa pentru mic dejun si pentru sawdvich.

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept porc (am avut 3 felii maricele)
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia
  • strop de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept porc pentru mic dejun (rece):

Pieptul de porc il taiem in bucati cat palma, il spalam, il stergem de apa si il prajim pe ambele parti in strop de ulei, pana se rumeneste.

Legumele le feliem, usturoiul il lasam intreg. Imediat ce s-au rumenit bucatile aruncam legumele peste, boia, sare, piper si apa fierbinte, cat sa acopere. Lasam sa fiarba  sub capac pana se evapora apa si in untura ce a ramas mai prajim inca odata bucatile, pe ambele parti.

Lasam la frigider peste noapte.

Se serveste cu legume proaspete sau in sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept porc pentru mic dejun (rece)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]