Piept picant de vitel la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 1 Mar 2015 | 8184 vizualizari

 

Delicios pieptul de vitel cu oasele inca moi numai bune de rontait rumene de la cuptor !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg piept de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita rasa piper boabe
  • 2 foi dafin
  • sare
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ketchup
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • 1 lingurita pudra rozmarin
  • 1/2 lingurita pudra chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept picant de vitel la cuptor:

Pieptul de vitel se spala , se portioneaza si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata , sare , foi dafin si piper boabe .

Se fierbe in functe de fragezimea carnii aproximativ 30 minute in oala sub presiune .

Cand  carnea  este fiarta se scurge de lichid si se pune intr-un vas de yena.

Se amesteca ketchupul , sosul de soia , usturoiul pisat, ghimbirul , uleiul , rozmarinul , chili si sare .

Amestecul de mai sus se toarna peste  pieptul de vitel din tava si se da la cuptorul preincalzit timp de 15 minute pana se rumeneste .

Serviti cu garnitura preferata sau doar cu o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept picant de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]