Piept de pui umplut cu legume

de oanapl in Pui, 22 Sep 2017 | 16005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 roșie
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei capia
  • 20 g cașcaval
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pentru garnitură:
  • 6 cartofi
  • sare
  • 3-4 linguri ulei
  • pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu legume:

Speli pieptul de pui și îl usuci bine cu un prosop de hârtie, apoi crestezi pieptul de pui, pentru a obține niște buzunărele, fără a tăia până jos. Condimentezi carnea cu sare, piper si boia de ardei dulce, după gust, apoi feliezi legumele și le introduci în buzunărele.

Așezi bucățile de piept de pui în tava unsă cu ulei și torni ulei peste ele. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 30 de minute, apoi scoți pieptul de pui, presari cașcavalul ras și mai lași la cuptor pentru 5-10 minute până când se rumenește frumos.

Pentru garnitura, cureți cartofii, îi speli și îi tai cubulețe, apoi îi pui la fiert în apă cu puțină sare. Îi lași să fiarbă până când sunt aproape fierți, apoi scurgi apa și îi pui la călit în uleiul încins. Îi lași să se rumenească puțin, apoi adaugi pătrunjelul tocat mărunt și amesteci.

Servești pieptul de pui alături de garnitura de cartofi sau de o salată.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]