Piept de pui umplut cu ciuperci

de madi_marin in Pui, 17 Feb 2011 | 5216 vizualizari

 

Pentru ca mi-era pofta de ciuperci am facut ceva variatiuni pe aceasta tema....Delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui fara os
  • 8 ciupercute
  • marar proaspat
  • condimente pentru carnea de pui
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ciuperci:

Peptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne.

Ciupercile se curata , se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, putin piper si marar tocat.

Foaia de carne  se presara cu condimenate, apoi se pun ciupercile si se  ruleaza. Se leaga ruloul cu ata , se unge cu ulei, se presara cu condimente si se pune in tava tapetata cu hartie de copt unsa si ea cu ulei. Se da la cuptor la foc potrivit pana cand carnita e gata( se intoarce de cateva ori ).

Noi am servit cu pilaf cu ciuperci si castraveciori la saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute